Пријавување

За настап и пријавување на екипа на XVIII Меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” 2022 година, најпрвин е потребно да го превземете и прочитате правилникот и со тоа во целост се запознаете со правилата за настап на овој турнир.

По превземањето на правилникот можете да го превземете и формуларот за пријавување екипа за настап на овогодинешниот турнир, како и пример уплатница за пополнување и уплата на котизација.

Превземањето може да го направите на линковите погоре или да ги исконтактирате одговорните лица на телефонските броеви секој работен ден од 10:00ч до 22:00ч и да ги превземете лично.

По уплаќањето на котизацијата, платената уплатница заедно со логото на екипата  и пополнетиот формулар (списокот на екипа) испратете ги на е-пошта This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

За да биде целосна пријавата, покрај испратеното лого, доказот за уплата (уплатница) и формулар за пријавување на екипа на наведенената е-пошта, претставникот на екипата, најдоцна еден ден пред ждребањето треба да ги достави истите во hard copy кај одговорното лице на организаторот на турнирот.

Доколку тоа не го направи во дадениот рок и на начинот објаснет во правилникот, екипата нема да се смета за уредно пријавена и истата нема да може да земе учество на турнирот, а евентуално уплатената котизација ќе биде вратена на лицето или фирмата уплаќач.

 

ОДГОВОРНИ ЛИЦА

 Бојан Неделковски

+389 77 655 699

Чуревски Бошко

+389 77 655 988

 

НАГРАДЕН ФОНД

Тимски награди:

  • За освоено I Место наградата изнесува 250.000,00 денари;
  • За освоено II Место наградата изнесува 120.000,00 денари;
  • За освоено III Место наградата изнесува 70.000,00 денари;
  • За освоено IV Место наградата изнесува 30.000,00 денари;

Индивидуални награди:

  • За најдобар играч/фудбалер парична награда од 10.000,00 денари,

       - ваучер во висина од 30.000,00 денари од Европски Универзитет,

       - ваучер за двајца за две ноќевања од Панорама Хотел & Спа Крушево,

       - ваучерсо 6 месечна неограничена карта, Ин боди анализа и Масажа од Palestra Fitness Centеr;

  • За најдобар голман парична награда од 10.000,00 денари,

       - ваучер во висина од 30.000,00 денари од Европски Универзитет,

       - ваучер за двајца за две ноќевања од Панорама Хотел & Спа Крушево,

       - ваучерсо 6 месечна неограничена карта, Ин боди анализа и Масажа од Palestra Fitness Centеr;

  • За најдобар млад играч парична награда од 10.000,00 денари,

       - ваучер со едногодишна стипендија од Европски Универзитет,

       - ваучер за двајца за две ноќевања од Панорама Хотел & Спа Крушево,

       - ваучер со 6 месечна неограничена карта, Ин боди анализа и Масажа од Palestra Fitness Centеr;

 

Со почит,
Организатор на турнирот
Здружение на граѓани за подготовка и организирање на меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол

 

ОВОЈ ТУРНИР Е ОД МЕМОРИЈАЛЕН КАРАКТЕР И БЕЗ РАЗЛИКА НА НАГРАДИТЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ФЕР И КОРЕКТНА ИГРА.