Групи

Група A

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениПоени
143019
242117
342117
442026
540040

Група B

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениГол РазликаПоени
1430199
2421147
3421137
44121-15
54004-170

Група C

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениПоени
143019
242117
341215
441215
540131

Група D

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениГол РазликаПоени
14400812
2430199
3411234
4411224
5400440

Група E

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениПоени
1431010
242117
341215
441033
540222

Група F

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениЗаПротивГол РазликаПоени
14301206149
24301131039
343011416-29
44103911-23
54004114-130

Група G

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениПоени
1431010
243019
341215
441124
540040

Група H

ПозТимОдиграниПобедиРемиИзгубениПоени
143019
242208
341215
441124
540131