Дома

Posted in Vesti

Најдобар голман на XVII Меморијален турнир "Оливер Соколов - Сокол" 2019 год.

Одличен настап на голот имаше голманот Емил Јоцевски кој и покрај освоеното второ место на екипата на Андринико со добрите одбрани ја понесе титулата најдобар голман на XVII Меморијален турнир „Оливер Соколов – Сокол“ 2019 година. 🏅⚽️