Дома

Posted in Vesti

Најдобар млад играч на XVII меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ 2019 год

Благодарение на одличните настапи за најдобар млад играч на XVII меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ 2019 год., е избран Димитар Поповски кој настапи за екипата Форца Толту🏅⚽️