Дома

Posted in Vesti

Codeart Fox го освои третото место на „Сокол“ 2019 година

Екипата Codeart Fox го освои третото место на XVII меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов - Сокол“ 2019 година 🥉⚽️