Дома

Екипата Андринико го освои второто место на „Сокол“ 2019 година

Екипата Андринико го освои второто место на XVII меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов - Сокол“ 2019 година, одкако во финалето загуби со 3:2 од екипата Гостилница Кај Џек 🥈⚽️