Дома

Posted in Vesti

Екипата Гостилница кај Џек е освојувач на "Сокол" 2019 Година

Освојувач на XVII меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов - Сокол“ 2019 година, е екипата Гостилница Кај Џек која во финалето со 3:2 ја совлада екипата Андринико 🏆🥇⚽️