Дома

10 Септември - Игралиште "Сокол" - Карпош 1

Пријавувањето на екипите ќе трае до 7 септември.✔️⚽️🥇🏆
 
За сите останати информации јавете се на:
☎️ +389 77 655 699 ✔️
☎️ +389 77 655 988 ✔️