Дома

Posted in Vesti.

Детски турнир во мал фудбал “Сокол Јуниор Куп” 2022 год

 

Конечно долгоочекуваниот детски турнир во мал фудбал „Сокол Јуниор Куп“ кој ќе се одржи во период Мај-Јуни 2022 година на игралиштето „Сокол“ кое се наоѓа во “ОУ Христијан Тодоровски Карпош” – Карпош 1. Овој турнир е наменет за деца на возраст од 8 до 14 години кои ќе се натпреваруваат во групи во две категории:

Наскоро повеќе информации!

Со почит,
Организатор на турнирот
Здружение на граѓани за подготовка и организирање на меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“.

 Спортски поздрав!