Отворањето на XIX меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“

Почитувани пријатели,

Ве покануваме на отворањето на XIX меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ кое е закажано за петок – 01.09.2023 со почеток во 19:30 часот на фудбалското игралиште „Сокол” во Карпош 1, каде ќе се одигра ревијален натпревар помеѓу all star тимот на „Сокол” составен од поранешни учесници – финалисти и поранешни репрезентативци на Македонија, по што ќе продолжат натпреварите кои ќе бидат закажани во редовниот термин.⚽️🏆🥇