ФИНАЛЕ

Последниот фудбалски ден од XIX меморијален турнир “Оливер Соколов – Сокол” е пред нас. Спремете се за големото ФИНАЛЕ…!!! ⚽️🏆🥇

Поради големиот интерес за следење на финалните натпревари на XIX меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол”, љубителите на добриот фудбал низ цела Македонија натпреварот за 3 место ќе може да го следат преку livestream на нашиот официјален youtube канал @turnirsokol, а финалниот натпревар ќе може да го следите со директен пренос на државниот радиодифузен сервис МРТ3. ⚽️🏆🥇