ЖДРЕПКА

Ве покануваме во среда 30.08.2023 од 20 часот на игралиште „Сокол“ во Општина Карпош – Карпош 1, да ја проследиме ждрепката за XIX меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол”2023 год. ⚽️🥇🏆