Започна пријавувањето за XIX Меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” 2023 година.

Од денес започна пријавувањето за XIX традиционален меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ и ќе трае до 28-ми август. Извлекувањето на екипите ќе се одржи на 30-ти август, а стартот на турнирот е закажан како и секогаш традиционално на 1-ви септември со почеток во 20:00 часот на игралиштето „Сокол“ во ООУ Христијан Тодоровски Карпош – Карпош 1. Бројот на екипи е ограничен на 40 екипи.

Сите информации и детали за настап и пријавување на екипа може да ги добиете

☎️ +389 77 655 699 ✔️
☎️ +389 77 655 988 ✔️

или на нашиот сајт во делотПРИЈАВУВАЊЕ“ . http://sokolturnir.mk
Се гледаме на 1-ви септември на добро познатата локација во Карпош 1. ⚽️🏆🥇