1/2 финални натпревари

Полуфиналните натпревари на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” се закажани за среда 28.09.2022 година од 20:00 часот помеѓу Лихнидос Охрид – Сук Импекс. Вториот полуфинален натпревар помеѓу Црна Река – Фризерница Попај е закажан за во 21:00 часот.