Од утре (среда – 13.09.2023) почнуваат елиминационите натпревари

Табеларен приказ за вкрстување за елиминационите натпревари на 19-тиот меморалијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ 2023 година. ⚽️🏆🥇