Пријавување

За настап и пријавување на екипа на XIX Меморијалниот турнир во мал фудбал “Оливер Соколов Сокол”, најпрвин е потребно е да го превземете и прочитате правилникот, а со тоа во целост се запознаете со правилата за настап на овој турнир. 

По превземање на правилникот можете да го превземете и формуларот за пријавување екипа за настап на турнирот, како и пример уплатница за пополнување.

По уплаќање на котизацијата, пополнетиот формулар и платената уплатница доставете ги кај одговорните лица за упишување во регистерот на учесници.

 

Превземањето може да но направите на линковите подоле (ПРАВИЛНИК, ФОРМУЛАР И УПЛАТНИЦА) или да ги исконтактирате одговорните лица на телефонските броеви секој работен ден од 16:00ч до 22:00ч и да ги подигнете лично истите.

Награден фонд

Тимски награди

280000 ден прво место
 • Освоено второ место – 140.000 денари
 • Освоено трето место – 70.000 денари
 • Освоено четврто место – 35.000 денари

Најдобар играч

15000 ден
 • Најдобар играч – Ваучер со вредност од 30.000 ден за прва година од струдии на Европски Универзитет
 • Најдобар играч – Ваучер за 6 месеци фитнес чланарина и спа дејли со масажа од Фитнес Палестра
 • Најдобар играч – Ваучер за двајца за две ноќевања во Панорама хотел и спа Крушево
 • Најдобар играч – Ваучер во висина од 200 евра oд UNIQA а.д Скопје (UNIQA Insurance Group)

Најдобар голман

15000 ден
 • Најдобар голман – Ваучер со вредност од 30.000 ден за прва година од струдии на Европски Универзитет
 • Најдобар голман – Ваучер за 6 месеци фитнес чланарина и спа дејли со масажа од Фитнес Палестра
 • Најдобар голман – Ваучер за двајца за две ноќевања во Панорама хотел и спа Крушево
 • Најдобар голман – Ваучер во висина од 200 евра oд UNIQA а.д Скопје (UNIQA Insurance Group)

Најдобар млад играч

15000 ден
 • Најдобар млад играч – Ваучер за едногодишна стипендија за прва година од струдии на Европски Универзитет
 • Најдобар млад играч – Ваучер за 6 месеци фитнес чланарина и спа дејли со масажа од Фитнес Палестра
 • Најдобар млад игач – Ваучер за двајца за две ноќевања во Панорама хотел и спа Крушево
 • Најдобар млад играч – Ваучер во висина од 200 евра oд UNIQA а.д Скопје (UNIQA Insurance Group)

Сите учесници на XIX Меморијалниот турнир во мал фудбал “Оливер Соколов Сокол” ќе бидат добитници на ваучер со 30% попуст за Осигурување на Имот од UNIQA а.д. Скопје (UNIQA Insurance Group)

ОВОЈ ТУРНИР Е ОД МЕМОРИЈАЛЕН КАРАКТЕР И БЕЗ РАЗЛИКА НА НАГРАДИТЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ФЕР И КОРЕКТНА ИГРА