Финале!

Големото финале на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” е закажано за четврток 29.09.2022 година со почеток од 21:00 часот помеѓу Лихнидос Охрид – Фризерница Поопај.

Натпреварот за трето место помеѓу Црна Река – Сук Импекс е закажан за 20:00 часот.