Хуманитарна крводарителска акција

Почитувани пријатели,

Ве известуваме, воедно и покануваме на хуманитарна крводарителска акција која во соработка со Инситутот за трансфузиона медицина ќе се одржи во Сабота на 23.09.2023 во период од 17:00 до 22:00 часот пред финалните натпревари во спортската сала до фудбалското игралиште “Сокол”.

👉🏼 Само 20 минути е се што е потребно за да се спаси нечив живот.