ФИНАЛЕ

Последниот фудбалски ден од XIX меморијален турнир “Оливер Соколов – Сокол” е пред нас. Спремете се за големото ФИНАЛЕ…!!! Поради големиот интерес за следење на финалните натпревари на XIX меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол”, љубителите на добриот фудбал низ цела Македонија натпреварот за 3 место ќе може да го следат преку […]