Освојувач на XIX меморијален турнир “Оливер Соколов – Сокол” е екипата на Гостилница Кај Џек

Победници на овогодишниот XIX меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” е екипата на Гостилница Кај Џек. Второто место и припадна на екипата Хоризонт Фокс, третото место го освои Баламов Компани, а четврто пласирана е екипата на Камин Кама. За најдобар млад играч е прогласен Бојан Јанев од екипата Баламов Компани, за најдобар […]