Завршни работи на детското игралиште “Сокол”

Пошитувани пријатели, Ве известуваме дека детското игралиште “Сокол” кое се наоѓа во ООУ Христијан Тодоровски Карпош – Карпош 1, кое е во склоп на фудбалското игралиште “Сокол” е во завршна фаза. Воедно сакаме да упатиме ОГРОМНА благодарност до Државна видеолотарија на Македонија која како општествено одговорна компанија е донатор на ова детско игралиште. Се надеваме […]