Започнаа подготовките за претстојниот јубилеен 20-ти меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“.

Почитувани пријатели и љубители на спортот, Ве информираме дека здружението на граѓани „Оливер Соколов – Сокол“ ги започна подготовките за претстојниот јубилеен 20-ти меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“. Покрај општина Карпош, оваа година генерален покровител е Државна видеолотарија на Македонија & Casinos Austria кои ја обезбедија првата награда за оваа година, […]