Државната Видеолотарија на Македонија – Касинос Австрија со поддршка и донација за турнирот во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“

Државната Видеолотарија на Македонија – Касинос Австрија оваа година ја продолжи соработката со Здружението на граѓани „Оливер Соколов – Сокол“ како еден од главните покровители на проектот Меморијалниот турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“. Со продолжувањето на соработката и поддршката на овој проект Видеолотарија Касинос Австрија, ги потврдува напорите за долгорочен и систематски […]

Финални резултати на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол”

Во финалето Фризерница Попај ја совлада екипата Лихнидос Охрид – Гостилница Мече со резултат од 4:0. Третото место и припадна на екипата ФК Црна Река откако на пенали со 5:3 ја совлада четврто пласираната екипа Сук Импекс.

Финале!

Големото финале на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” е закажано за четврток 29.09.2022 година со почеток од 21:00 часот помеѓу Лихнидос Охрид – Фризерница Поопај. Натпреварот за трето место помеѓу Црна Река – Сук Импекс е закажан за 20:00 часот.

1/2 финалните натпревари на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол”

Во ½ финални натпревари во рамките на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” 2022 година, екипата на Црна Река загуби од Фризернива Попај со 2-3, а во вториот ½ финален натпревар екипата на Лихнидос Охрид ја совлада екипата Сук Импекс со 2-1. Во натпреварот за трето место силите ќе ги одмерат […]

1/2 финални натпревари

Полуфиналните натпревари на XVIII меморијален турнир во мал фудбал “Оливер Соколов – Сокол” се закажани за среда 28.09.2022 година од 20:00 часот помеѓу Лихнидос Охрид – Сук Импекс. Вториот полуфинален натпревар помеѓу Црна Река – Фризерница Попај е закажан за во 21:00 часот.