Баламов Компани Негорци

#ИграчГодина на раѓањеПостигнати головиДржаваГрад
Андреј Јаневски-0Македонија-
Илија Баламов-0Македонија-
Стефан Богдановски-0Македонија-
Бране Трифуновски-0Македонија-
Кристијан Колевски-0Македонија-
Димитар Јанев-0Македонија-
Михајло Митров-0Македонија-
Владо Панов-0Македонија-
Христијан Димов-0Македонија-
Борис Јакимовски-0Македонија-
Бојан Јанев-0Македонија-