ДР Баткоски

#ИграчГодина на раѓањеПостигнати головиДржаваГрад
Тони Прќакоски-0МакедонијаВевчани
Никола Шекуткоски-0МакедонијаВевчани
Даниел Шекуткоски-0МакедонијаВевчани
Филип Баткоски-0МакедонијаВевчани
Нацко Мурџески-0МакедонијаВевчани
Кристијан Петкоски-0МакедонијаВевчани
Владимир Мурџески-0МакедонијаВевчани
Никола Секулоски-0МакедонијаВевчани
Дарко Симјаноски-0МакедонијаВевчани
Даниел Митрески-0МакедонијаВевчани
Горан Башуроски-0МакедонијаВевчани