Хоризонт Фокс

#ИграчГодина на раѓањеДржаваГрад
Филип Јаневски1994МакедонијаСкопје
Алеко Новески1994МакедонијаСкопје
Иво Јанакиевски1993МакедонијаСкопје
Стефан Таневски1994МакедонијаСкопје
Драган Митревски1994МакедонијаСкопје
Филип Костадинов1993МакедонијаСкопје
Стефан Колески2000МакедонијаСкопје
Петар Митев1998МакедонијаСкопје
Слободан Трпевски1994МакедонијаСкопје
Горан Јаневски1972МакедонијаСкопје
Мирон Илиевски1999МакедонијаСкопје
Дарио Десниќ1994МакедонијаСкопје