Поставување на тартан подлога на игралиштето “Сокол”

Пошитувани пријатели,

Ве известуваме дека започнаа активностите за реконструкција на игралиштето “Сокол” и поставување на подлога ТАРТАН донирана од Државна видеолотарија на Македонија, а во изведба на фирмата Пирамид билфдинг солушнс.

Воедно сакаме да АПЕЛИРАМЕ до сите граѓани на Карпош 1, Општина Карпош и си сите останати граѓани, да имаат трпение и разбирање и во следните три – четири дена де не ги пуштаат децата и да не го користат игралиштето “Сокол” од безбедносни причини додека не завршат работните активности.

Спортски поздрав

Здружени на граѓани Оливер Соколов – Сокол