Новости

ФИНАЛЕ

Последниот фудбалски ден од XIX меморијален турнир “Оливер Соколов – Сокол” е пред нас. Спремете се за големото ФИНАЛЕ…!!! Поради големиот интерес за следење на

Хуманитарна крводарителска акција

Почитувани пријатели, Ве известуваме, воедно и покануваме на хуманитарна крводарителска акција која во соработка со Инситутот за трансфузиона медицина ќе се одржи во Сабота на

СТАРТУВАШЕ XIX МЕМОРИЈАЛНИОТ ТУРНИР „СОКОЛ 2023“

Со ревијалниот натпревар кој вечерва се одигра помеѓу ALL STAR тимот на „Сокол“, составен од поранешни учесници-финалисти на турнирот, и поранешните фудбалски репрезентативци на Македонија,

ЖДРЕПКА

Ве покануваме во среда 30.08.2023 од 20 часот на игралиште „Сокол“ во Општина Карпош – Карпош 1, да ја проследиме ждрепката за XIX меморијален турнир

Пријавувањето за XIX меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ завршено

Почитувани пријатели, Пријавувањето за XIX меморијален турнир во мал фудбал „Оливер Соколов – Сокол“ го затвораме порано од предвидениот рок. Интересот беше преголем. Оваа година